Sandnæsvej 73 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.350.000 kr.

Nu udbydes denne velbevarede ejendom med udsigt over søen, en udsigt man næsten kun drømmer om. Velkommen til Sandnæsvej 73.

Ejendommen byder på god plads til hele familien både inde og ude. Ejendommen rummer 205 etagemeter fordelt på beboelse og kælder med direkte udgang til fin terrasse. Hertil kommer en carport med redskabsrum på 31 kvadratmeter.

Ejendommens jordstykke byder på 767 kvadratmeter. 

[citat2]Fra entréen er der direkte adgang til et hyggeligt køkkenalrum samt husets stue som har et godt lysindfald og smuk udsigt til søen[/citat2]

Stueplan byder udover det hyggelige køkkenalrum og stuen også på et værelse, et soveværelse, to badeværelser samt et fint stort bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 

I kælderen er et stort brugbart fællesrum hertil to store, gode disponible rum samt et viktualierum / vinkælder. Hele to rum i kælderen har niveaufri udgang til have. 

I haven sørger græsplænen og de blomstrende planter for en god atmosfære på de mange sommeraftener, der venter med leg og hygge for hele familien.

Boligen er beliggende for enden af en lukket vej, her er kort afstand til indkøb og daginstitution og som prikken over I'et så er motorvejsnettet mindre end 5 minutter væk. Er du til til naturoplevelser? Så er en gåtur i nærområdets smukke natur eller en cykeltur i Søndermarksskoven en klar anbefaling. 

Kunne det friste dig at se denne ejendom, så tøv ikke med at bestille en fremvisning og mærk selv efter, hvor hurtigt man falder til.

Kan du ikke vente med at se ejendommen, så anbefaler vi den smarte 3D-tour, hvor du kan bevæge dig rundt i ejendommen selv, se her på siden.


Bliv ringet op
x
Skal jeg sælge din bolig?
Få en gratis vurdering
Tak for din besked
Vi vender tilbage til dig snarest muligt