Ibæk Strandvej 74 , 7100 Vejle

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 4.695.000 kr.

Nu udbydes denne fantastisk velbevarede ejendom, hvor der er udsigt over Vejle Fjord og byen, en udsigt man næsten kun drømmer om. Velkommen til Ibæk Strandvej 74. 

Ejendommen ligger få meter fra vandet og byder på god plads til hele familien både inde og ude. Ejendommens 164 kvadratmeter store stuehus er fra 1915 og har en herskabelig stil.

Ejendommen ligger på en 1.681 kvadratmeter stor grund. Foruden det flotte velbevarede stuehus med udestue får I flere udhuse samt en stor garage.

Har I brug for masser af kvadratmeter og en stor grund, er det kun fantasien, der sætter grænser for jeres udfoldelsesmuligheder.

[citat2]Du kan køre i bil helt op til huset via vej bagom.[/citat2]

Fra entréen er der adgang til et hyggeligt spisekøkken og stuehusets to store stuer med udsigt over fjorden. Her får I nemt plads til de helt store middagsselskaber. Stueplan byder også på et toilet og en fantastisk udestue, hvor varmen kan nydes, længe før sommeren sætter ind.

På første sal er der to gode værelser og soveværelse med mange skabe og et stort badeværelse.

I haven sørger græsplænen og de mange blomstrende planter for en god atmosfære på de mange sommeraftener, der venter med leg og hygge for hele familien. Mellem villaen og udhuset er der en hyggelig gårdhave belagt med fliser.

Har du brug for en stor garage så bemærk ejendommens suveræne udhus/garage som ligger bygger ind i skråningen mod huset. Garagen ligger i niveau med Ibæk Strandvej. 

Beliggenheden på Ibæk Strandvej er suveræn, her er kort afstand til byens pulserende liv og den smukke natur omkring Munkebjerg. 

Kunne det friste dig at se denne ejendom, så tøv ikke med at bestille en fremvisning og mærk selv efter, hvor hurtigt man falder til.

Kan du ikke vente med at se ejendommen, så anbefaler vi vores smarte 3D visning, hvor du kan bevæge dig rundt i ejendommen selv.


Afstande

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING ELLER KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

60225714

Bliv ringet op
x
Skal jeg sælge din bolig?
Få en gratis vurdering
Tak for din besked
Vi vender tilbage til dig snarest muligt