Bybækvej 9 , 7120 Vejle Øst

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.275.000 kr.

Få en smuk udsigt over Vejle Fjord

Er du til masser af lys og drømmer du om et stort hus med smuk udsigt over Vejlefjord? Så er det oplagt at kigge nærmere på denne veldisponerede villa på 140 m2 i attraktive Bredballe.

Villaen er opført i 1947 og byder på kælder, stue og 1. sal. Hertil kommer et hyggeligt anneks i haven samt et mindre skur. 

Med villaens fornuftige planløsning bliver alle kvadratmeter udnyttet perfekt.

Boligen består af et stort køkken som rummer masser af skabs- og bordplads. Direkte herfra har du adgang til den hyggelige spisestue som ligger i direkte forbindelse med stuen. I den indbydende stue som ligger et par trin ned fornemmer du hurtigt masser af lys og rum.

Bevæger man sig tilbage igennem køkkenet, kommer man til den lyse entre hvor fordelingsgangen giver dig adgang til et værelse samt nedgangen til kælderen og trappen til 1. salen. 

På 1. salen er her toilet og bad, to gode værelser hvoraf det ene har en stor altan som vender på syd hvor solen kan nydes det meste af dagen. 

Herudover finder du i huset en særdeles brugbar kælder, med privat vin-rum.

[citat2]Her er fra de fleste rum i huset den mest fantastiske udsigt til Vejle fjord.[/citat2]

De sommerlige måltider kan nydes under åben himmel på havens solrige terrasse.

Hele herligheden er placeret få minutters kørsel fra Vejle by, ligesom det tager kun få minutter at gå ned til Vejle Fjord og det smukke område ved albuen strand.

Alt i alt en fortrinlig kombination, hvor villa og udsigt går op i en højere enhed

Kom selv forbi til en fremvisning og oplev huset- og kan du ikke vente så længe, så snup en virtuel fremvisning her på siden.


Bliv ringet op
x
Skal jeg sælge din bolig?
Få en gratis vurdering
Tak for din besked
Vi vender tilbage til dig snarest muligt